Over ons

Wij zijn een bedrijf in tuinarchitectuur, tuinaanleg, renovatie en onderhoud. Wij tekenen voor U een onderhoudsvriendelijke droomtuin waar U ongetwijfeld van zal genieten. Hoe ziet U privacy, decoratie en veiligheid?

\r\n\r\n

Wij plaatsen voor U elk type van poorten en omheining: Bekaert, houten en betonnen tuinschermen, smeedijzer, ... . Tevens zijn wij erkend plaatser van collstrop tuinhout. Uw voortuin geeft aan uw woning een persoonlijk imago. Er wordt gewerkt aan een perfect samenspel van klinkers, natuursteen, siergrind, boomschors en plantensoorten.

\r\n\r\n

Voor wie er van houdt brengt een waterpartij de nodige rust of opwinding.

\r\n\r\n

Voor Uw oprit bieden wij diverse duurzame materialen aan: Of u nu kiest uit een uitgebreid kleuren-assortiment van betonklinkers, kleiklinkers, mega-stenen en natuursteen.

\r\n\r\n

Een combinatie van deze materialen is mogelijk en dit alles wordt vakkundig geplaatst.

\r\n\r\n

Uw achtertuin is belangrijk omdat hij de schakel vormt naar uw woning toe. Beschikt U over een kleine of grote tuin, een stadstuin of een meer landelijk gelegen perceel, wij toveren Uw tuin om in een oase van rust en groen.

\r\n\r\n

Wij plaatsen u zelfs een gezellig terras dat onontbeerlijk is om ontspannende uurtjes door te brengen. Bangkirai, klinkers of natuursteen zijn enkele van de vele suggesties waarvoor men kan opteren.

\r\n\r\n

Een waterpartij of een vijver trekt leven aan. Een strakke vormgeving of een natuurlijke lijn zijn enkele van de vele mogelijkheden. De plantenkeuze kan U aan ons overlaten, maar indien U specifieke wensen heeft zullen wij die zeker in acht nemen.

\r\n\r\n

 

\r\n\r\n

Hoe gaan wij hierbij te werk?

\r\n\r\n

Wij komen bij U langs voor een eerste gesprek. Diverse afmetingen worden genoteerd, materialen worden besproken. Daarna tekenen wij voor U een schetsontwerp en bezorgen wij U een voorlopige kostprijsraming. Een positief gesprek volgen wij op met het definitieve ontwerp en beplantingsplan, wat essentieel is voor het langdurige behoud van de structuur in de beplanting.

\r\n\r\n

Ook na de aanleg staan wij voor service en onderhoud garant.

\r\n\r\n

Tom Van Grimberge

\r\n